Oogserum

  • Gratis verzending

DUIZENDEN KLANTEN WERELDWIJD HEBBEN WAARDERING #PURE

voor geweldige resultaten
PURE - oogserum -15 ml


PURE is een serum dat zorgdraagt voor de gevoelige huid om je ogen heen. Het serum voedt en verzacht de huid. De perfect gecombineerde bestanddelen vertragen de vorming van rimpels. PURE verhoogt de hydratering van de huid, verstevigt de hydrolipide barrière en beschermt de cellen tegen de werking van vrije radicalen.

PURE heeft verstevigende en regeneratieve eigenschappen. Het corrigeert donkere kringen en gaat zwellingen tegen onder de ogen. Het serum verbetert ook huidoneffenheden en doet de huid stralen. Een paar druppels volstaan om je blik weer te doen schitteren!

  • Gratis verzending

VERZORGING VAN DE HUID ONDER DE OGEN

Voordelen van PURE werden gewaardeerd door de vrouwen die deelnamen aan de tests.


80%

het bevestigt dat PURE vermindert kringen en zwellingen onder de ogen

75%

werd erkend dat het serum de huid zacht opheldert

70%

merkten een zichtbare vermindering van rimpels

PURE Oogserum

De lichte, snel absorberende formule van PURE serum laat geen vetlaag achter en het aanbrengen ervan is erg eenvoudig. Dit is de ideale oplossing voor ieder huidtype, daarom kunt je het serum zonder angst gebruiken! Eén verpakking volstaat voor het gebruik gedurende 3 maanden.

  • Gratis verzending

LEES ONZE KLANTBEOORDELINGEN

Dankzij PURE serum hebben zij de gewenste resultaten al geboekt en de huid om de ogen heen verzorgd!


Voor Oogserum Na Oogserum Na het gebruik ”Kringen onder de ogen waren een nachtmerrie voor mij. Ik moest ze altijd bedekken met make-up. Onafhankelijk daarvan of ik lang geslapen of s'nachts niet geslapen heb, konde ik zij niet beheersen. Het was echt vreselijk voor mijn zelfvertrouwen. Ik zag er altijd vermoeid uit. Ik probeerde tal van schoonheidsmiddeltjes uit, maar geen van deze hielp me echt. Nu ik PURE serum gebruik, begin ik stap voor stap een verbetering op te merken.”

Patrycja, 36 jaar

Voor Oogserum Na Oogserum Na het gebruik ”Toen ik 30 werd besloot ik om mijn huid eens onder handen te nemen. Op mijn leeftijd is een crème alleen niet meer voldoende. Eerst probeerde ik een oogserum. Toen ontdekte ik ORPHICA producten. Ik zag een wezenlijke verschil. Ik heb kleinere donkere kringen onder de ogen, die mij steeds weer tot waanzin gedreven hebben. Mijn huid is lichter en minder opgezwollen. Ik heb nog geen rimpels maar ik vind dat mijn huid ook strakker is geworden.”

Irmina, 30 jaar

Voor Oogserum Na Oogserum Na het gebruik ”Ik vecht al jaren met rimpels en donkere kringen onder de ogen. Ik heb tal van producten uitgeprobeerd maar geen daarvan leverde het gewenste resultaat op. Toen ontdekte ik PURE en het bleek dat mijn probleem is verdvenen! De verbetering gebeurde dag in, dag uit, mijn ogen zagen steeds beter uit en de donkere kringen verdwenen. Ik voelde dat de huid om mijn ogen heen zachter werd en beter gehydrateerd is. Ik ben erg tevreden met dit product en kan het ten zeerste aanbevelen aan alle meisjes met een gelijkaardig probleem.”

Joanna, 27 jaar

Unieke bestanddelen

PURE Oogserum
  • Gratis verzending

De unieke, lichte formule van PURE is een combinatie van speciaal geselecteerde bestanddelen en natuurlijke extracten die helpen bij de allesomvattende verzorging van Je gevoelige huid om de ogen heen.

Het serum bevat o.a. abessijnse olie die de conditie van je huid verbetert, maakt zij glad, elastisch en zacht. Natriumhyaluronaat verstevigt de hydrolipide barrière en collageen helpt de huid gehydrateerd te houden. De hydrateerdende formule van het serum zorgt voor een natuurlijke hydratering van de opperhuid. Elastine vertraagt het verouderingsproces en maakt de huid elastischer. Thallusalgen, oranjebloesem en granaatappel extract hebben antioxidante eigenschappen, en Saffloer extract maakt de huid strakker.

Vitamine A maakt de huid zachter. Vitamine E werkt verzachtend en gaat ontstekingen tegen, terwijl vitamine B3 fijne oppervlakterimpels tegengaat, de huid zachter macht en de structuur en de huidtint zichtbaar verbetert. Slakkenslijm maakt de huid strakker en werkt nutritioneel. Spilanthes Acmella bloemextract maakt de huid dichter en elastischer en werkt zoals een natuurlijke lifting.

Deze combinatie van bestanddelen staat garant voor de hoogste kwaliteit en gebruiksveiligheid. PURE veroorzaakt geen huidirritaties of allergieën. Het serum geeft je een schitterende glans en frisse blik. Het product mag door personen met droge, delicate of gevoelige huid gebruikt worden zonder angst. Zoals alle andere ORPHICA-producten zorgt PURE serum dagelijks voor een perfecte huidverzorging.

  • Gratis verzending

Hoe te gebruiken?

orphica

Geniet met PURE van een gehydrateerde, zachte en schitterende huid om de ogen heen. Het volstaat om je huid schoon te maken een paar druppels serum met behulp van een pipet op de schone huid onder de augen aan te brengen en deze zacht in te masseren met cirkelvormige bewegingen.

Het serum hoeft slechts één keer per dag te worden gebruikt - vóór het slapengaan. Houd u er rekening mee dat de beste resultaten worden bereikt wanneer je het serum regelmatig gebruikt.

01.

Hoe werkt PURE serum?

PURE oogserum zorgt voor een intensieve vesteviging en regeneratie. Door de perfecte combinatie van bestanddelen wordt de huid om je ogen heen gehydrateerd zodat deze steviger, zachter en gladder wordt. Het oogserum verbetert ook in je huidtint.

02.

Hoe is PURE serum te gebruiken?

Breng een paar druppels PURE serum met pipet op de schone huid onder de ogen aan. Daarna masseer deze zacht in met cirkelvormige bewegingen. Het serum hoeft slechts één keer per dag te worden gebruikt, vóór het slapengaan.

03.

Wie kan PURE serum gebruiken?

PURE is een ideale oplossing voor ieder huidtype, ook voor een droge en delicate huid. Het kan worden gebruikt door vrouwen in alle leeftijdscategorieën. Het product veroorzaakt geen huidirritaties of allergieën en is daarom volledig veilig.

04.

Wat maakt PURE serum uniek?

PURE serum is een uniek product met een perfecte combinatie van bestanddelen en natuurlijke extracten die zorgdragen voor een complexe verzorging van de delicate huid onder de ogen. Deze combinatie garandeert de hoogste kwaliteit en gebruiksveiligheid. Het volstaat om een paar druppels aan te brengen om een lichte en frisse blik te krijgen!

05.

Wat is de houdbaarheidsdatum van PURE serum?

PURE is 6 maanden houdbaar na de opening van de verpakking.

06.

Is PURE serum een veilig product?

Ja, PURE is volledig veilig en veroorzaakt geen huidirritaties of allergieën. Gebruik het echter niet als je hypergevoelig bent voor één van de bestanddelen. Zorg ervoor dat er geen druppel in je ogen terechtkomt. Als dat gebeurt, spoel deze dan met veel water uit.

07.

Wat zijn de bestanddelen van PURE serum?

PURE bevat: Aqua, Glycerin, Citrus Aurantium Amara Flower Extract, Snail Secretion Filtrate, Squalane, Propanediol, Soluble Collagen, Hydrolyzed Elastin, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Crambe Abyssinica Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Spilanthes Acmella Flower Extract, Punica Granatum Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Enteromorpha Compressa Extract, Carthamus Tinctorius Bud Extract, Tocopherol, Hydrolyzed Caesalpinia Spinosa Gum, Caesalpinia Spinosa Gum, Hydroxyethylcellulose, Niacinamide, Panthenol, Beta-Sitosterol, Retinyl Palmitate, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Squalene, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Isohexadecane, Polysorbate 60, Parfum.

08.

Hoe is PURE serum te bewaren?

Bewaar het serum op een droge plaats bij een temperatur tussen 8 en 25°C in een gesloten verpakking, buiten het bereik van kinderen. Directe inval van zonlicht vermijden.

09.

Hoe lang moet ik op de verzending wachten?

Producten worden binnen 2 werkdagen verzonden.

10.

Zijn buitenlandse verzendingen ook mogelijk?

Natuurlijk. Door veranderende trends en behoeften van onze klanten in de gaten te houden, voeren wij bestellingen van over de hele wereld uit. In zo'n geval wordt de levertijd van het pakket echter verlengt. Verzendkosten bedragen 20 EUR