Anti-agening dagcreme

  • Gratis verzending

DUIZENDEN KLANTEN WERELDWIJD HEBBEN WAARDERING #Timeless

voor geweldige resultaten
TIMELESS DAGCREME ANTI-AGENING - 50 ML


Deze dagcrème is een product dat elke rijpe vrouw dient te hebben, ongeacht haar huidtype. De huid die wordt blootgesteld aan schadelijke zonstralen, milieuvervuiling en microletsels eist een complexe ondersteuning, daarom heeft het merk ORPHICA een innovatieve TIMELESS lijn ingevoerd die aan zulke verwachtingen tegemoet komt.

TIMELESS dagcrème met anti-verouderingsformule Pro-Lift Complex™ en drievoudige anti-rimpel werking maakt de huid soepel, intensief gevoed en glad. De actieve ingrediënten van de crème zorgen voor grotere collageen- en elastineproductie in de cellen waardoor de huid langer strak blijft. Ze hebben eveneens een anti-oxiderende werking. Het product is dermatologisch en allergologisch getest.

  • Gratis verzending

GLADDE, SOEPELLE EN GEVOEDE HUID

De voordelen van de dagcrème van de TIMELESS lijn worden gewaardeerd door de vrouwen die aan het onderzoek hebben deelgenomen.


95%

bevestigt dat het product goed indringt

85%

heeft vastgesteld, dat na regelmatige toepassing van de crème de gezichtshuid soepeler is geworden

85%

van de vrouwen zou deze crème aan een vriendin aanbevelen

75%

heeft een aanzienlijke strakkheid van de huid gemerkt

Indien je huid dagelijkse verzorging en bevochtiging nodig heeft en je daarnaast tegen tekenen van veroudering in actie wilt komen, is de dagcrème van de TIMELESS lijn iets voor jou. De unieke Pro-Lift Complex™ formule is ontworpen met het oog op vrouwen die van een gladde, soepele en frisse huid dromen.

Het product is aan rigorieuze onderzoeken onderworpen, die hebben uitgewezen dat de actieve stoffen vervroegde huidveroudering voorkomen. Daarnaast bevat de crème een SPF 20 filter, die de huid tegen de schadelijke werking van UVA en UVB beschermt.

  • Gratis verzending

LEES ONZE KLANTBEOORDELINGEN


Na Eerste rimpels heb ik al enkele jaren geleden opgemerkt. Met elk jaar wordt mijn gezichtshuid steeds droger en verliest zijn soepelheid. Ik heb verschillende bevochtigende cosmetica toegepast maar heb geen aanzienlijke verbetering gemerkt. Deze crème heeft mijn huid meer glans gegeven, mijn huid is beter gevoed en soepel. Ik ben zeer tevreden.

ANS, 35 JAAR

Na Ik heb het erg druk en ik heb geen tijd om naar een beautysalon te gaan of bevochtigende en verjongende verzorging toe te passen, daarom heb ik besloten om cosmetica van de anti-verouderingslijn van TIMELESS te gebruiken. Ik heb meerdere cosmetica getest, maar ORPHICA dagcrème is mijn nummer één. Het wordt makkelijk op de huid aangebracht, is licht en belast de huid niet en daarnaast worden de rimpels gladder en verdwijnen de rode verkleuringen.

MIEKE, 35 JAAR

Na De anti-verouderings TIMELESS cosmetica zijn mijn lievelingsproducten en ik gebruik ze regelmatig. Ik voel dat net na het aanbrengen de huid strakker, soepeler en frisser is. Ik denk dat de dagcrème een uitstekend product is dankzij de actieve ingrediënten, de ideale consistentie, makkelijke aanbreng en beschermende filter. Ik gebruik het in de zomer en in de winter. Ik kan er niet meer zonder. Ik heb het aan mijn vriendinnen aanbevolen. Ze zijn er zeer tevreden mee.

ANNE, 45 JAAR

  • Gratis verzending

Unieke bestanddelen

  • Gratis verzending

TIMELESS een anti-agening dagcreme met de formule Pro-Lift Complex™ vormt een unieke combinatie van actieve ingredienten die de huid op een juiste manier voeden en soepel maken. Hoge kwaliteit, veiligheid en doelmatigheid vormen een garantie van tevredenheid van onze klanten welke over de werking van dit product op eigen huid hebben zich overtuigd.

In de ingredienten bevinden zich de natuurlijke stoffen en extracten die voor de conditie en het eruitzien van de gezichtshuid zorgen waardoor deze niet uitgedroogd raakt. Het in het product opgenomen complex Peptiskin vormt een combinatie van arginine en lisine en zorgt voor drievoudige anti-rimpel werking, vult de rimpels en onevenheden en werkt voor meer strakke huid. Abessijnse olie maakt de kleur van de huid gelijk, vermindert de verkleuringen, voedt, maakt gladder en geeft meer glans. Japanse ceder extract heeft een anti-oxiderende werking en stimuleert de doorbloeding van de huid. Alatonine heeft verzachtende en kalmerende kenmerken en daarnaast elimineert irritaties. Vitamine E bevocht de huid intensief en helpt bij het ontstaan van collagen in de huid en beschermt tegen de werking van UV-stralen. Glicerine maakt de rimpels gladder waardoor het gezicht meer soepel en strak wordt.

  • Gratis verzending

Hoe te gebruiken?

01.

Voordat Jij de dagcreme gaat gebruiken, verzeker Je zich dat de gezichtshuid goed gereinigd werd.

02.

Breng op het gezicht, de hals en onder de hals een kleine hoeveelheid creme aan. Vermijn het gebied van de ogen.

03.

Smeer de creme met ronde bewegingen in zodat het volledig indringt.

01.

HOE WERKT DE ANTI-AGEING DAGCREME VAN DE TIMELESS LIJN?

Actieve ingredienten van de anti-ageing dagcreme van de TIMELESS lijn wekken de cellen tot de productie van collageen en elastine op waardoor de huid strak blijft. Daarnaast wordt de kleur van de huid gelijker en de verkleuringen verminderen.

02.

HOE DE ANTI-AGEING DAGCREME VAN DE TIMELESS LIJN TE GEBRUIKEN?

Breng een kleine hoeveelheid creme op de gereinigde huid van het gezicht, de hals en onder de hals aan. Vermijd het gebied van de ogen. Vervolgens smeer deze met ronde bewegingen in zodat het volledig indringt. Gebruik het product voor de dag.

03.

VOOR WIE IS DE ANTI-AGEING DAGCREME VAN DE TIMELESS LIJN BESTEMD?

Anti-ageing dagcreme van de TIMELESS lijn is bestemd voor de vrouwen met elke soort huid welke voor een jonge, verse eruitzien willen zorgen en de eerste verschijnselen van het ouder worden willen stoppen.

04.

WAAROM ID DE ANTI-AGEING DAGCREME VAN DE TIMELESS LIJN ZO UNIEK?

De anti-ageing dagcreme van de TIMELESS lijn is een uniek product omdat het bevat een unieke Pro-Lift Complex™ formule met de drievoudige anti-rimpel werking waardoor de huid soepel, intensief gevoed en glad door de gehele dag is.

05.

WAT IS DE HOUDBAARHEIDSDATUM VAN DE ANTI-AGEING DAGCREME VAN DE TIMELESS LIJN?

De houdbaarheidstermijn van dit product bedraagt 6 maanden vanaf het openen van de verpakking.

06.

IS DE ANTI-AGEING DAGCREME VAN DE TIMELESS LIJN EEN VEILIG PRODUCT?

Ja, het product is volledig veilig. De anti-ageing dagcreme van de TIMELESS lijn werd aan rigorieuze dermatologische onderzoeken onderworpen die hebben bevestigd dat de erin opgenomen actieve stoffen tegen te vroege veroudering van de huid werken en daarom zonder zorgen kunnen gebruikt worden.

07.

WAT IS DE INHOUD VAN DE ANTI-AGEING DAGCREME VAN DE TIMELESS LIJN?

De anti-ageing dagcreme van de TIMELESS lijn bestaat uit: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Isohexadecane, Ethylhexyl Methoxycinnamate,
Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Phenoxyethyl Caprylate, Propanediol, Tapioca Starch, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Glycerin, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Coco-Caprylate, Cetearyl Glucoside, Stearic Acid, Crambe Abyssinica Seed Oil, Allantoin, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Glycine Soja Oil, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Squalene, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide, Butylene Glycol, Cryptomeria Japonica Bud Extract, Arginine /Lysine Polypeptide, Sorbic Acid, Disodium EDTA, Parfum.

08.

HOE MOET DE ANTI-AGEING DAGCREME VAN DE TIMELESS LIJN WORDEN BEWAARD?

Het product dient in de kamertemperatuur worden bewaard, het liefdt tussen 8 ᵒC en 25 ᵒC in een dichtgesloten verpakking. Vermijd het blootstellen aan direct zonlicht. Bescherm tegen kinderen.

09.

KAN HET PRODUCT NAAR HET BUITENLAND WORDEN VERZONDEN?

Natuurlijk. Door veranderende trends en behoeften van onze klanten in de gaten te houden, voeren wij bestellingen van over de hele wereld uit. In zo'n geval wordt de levertijd van het pakket echter verlengt. Verzendkosten bedragen 20 EUR

10.

HOE LANG GA IK OP DE VERZENDING WACHTEN?

De producten verzenden wij binnen 2 werkdagen.