Wenkbrauwserum

  • Gratis verzending

DUIZENDEN KLANTEN WERELDWIJD HEBBEN WAARDERING #BROW

voor geweldige resultaten
BROW-wenkbrauwserum-4 ml


Wenkbrauw conditioners zijn erg populair geworden onder de schoonheidsproducten. Duidelijke, volle wenkbrauwen zijn in. BROW is dé oplossing die jij nodig hebt. De moderne formule daarvan stimuleert de natuurlijke aangroei van de wenkbrauwen, verzogt zij en maakt deze mooier. Met BROW zullen je wenkbrauwen dikker, steviger en voller worden. Het eindresultaat zijn mooie duidelijke wenkbrauwen. Het product is dermatologisch getest.

Je zult de resultaten van de behandeling met BROW sneller zien dan je denkt. Positieve veranderingen zijn al na 4 weken zichtbaar. Het serum verzorgt en verbetert conditie en het uitzicht van je wenkbrauwen. Houd er echter rekening mee dat de beste resultaten alleen mogelijk zijn als je de conditioner gedurende 8 tot 12 weken regelmatig gebruikt wordt. Natuurlijke, mooie wenkbrauwen in zo’n korte tijd? Met BROW is het mogelijk! Het product is alleen bestemd voor wenkbrauwverzorging.

  • Gratis verzending
BROW Wenkbrauwserum

Heb jij dunne, zwakke en erg lichte wenkbrauwen? Dan is BROW precies wat jij nodig hebt. Wij hebben deze conditioner gecreëerd voor vrouwen die volle en duidelijke wenkbrauwen willen. BROW is nauwgezet getest, wat heeft aangetoond dat de formule niet alleen de haargroei stimuleert en je wenkbrauwen voller maakt maar ook algehele uitzicht daarvan verbetert. Het product werkt niet irriterend op de huid.

  • Gratis verzending

LEES ONZE KLANTBEOORDELINGEN

Zij hebben hun dromen al waargemaakt! Nu jij nog!


Voor Wenkbrauwserum Na Wenkbrauwserum Na het gebruik ”Ik kloeg al lang over mijn dunne en lichte wenkbrauwen. Ik heb diverse wenkbrauw make-up en henna uitgeprobeerd maar was nooit echt tevreden over het resultaat. Toen ik BROW op het internet ontdekte stond ik versteld. Na 4 weken waren mijn wenkbrauwen al merkbaar voller en donkerder. Mijn vriendinnen vroegen mij wat ik met mijn wenkbrauwen had gedaan. Ik kan BROW dan ook ten zeerste aanbevelen. De resultaten zijn ongelooflijk!”

Monika, 26 jaar

Voor Wenkbrauwserum Na Wenkbrauwserum Na het gebruik "Gedurfde, duidelijke wenkbrauwen zijn een must. Helaas hadde ik altijd al complexen over mijn wenkbrauwen. Ze hadden een lelijke vorm en waren dun. Zelfs met goede make-up kon ik daar niets aan veranderen. Een vriendin vertelde mij iets over de conditioner BROW van ORPHICA. Ik probeerde hem uit en na een tijdje zag ik het verschil. Mijn wenkbrauwen groeiden terug en lijken nu voller en mooier. Met BROW is mijn grootste complex een troef geworden.”

Marta, 31 jaar

Voor Wenkbrauwserum Na Wenkbrauwserum Na het gebruik "Toen ik een kindje kreeg werden mijn wenkbrauwen al snel erg dun en begonnen zelfs uit te vallen. Ik had altijd mooie wenkbrauwen gehad, dus wilde ik er iets aan doen. Ik besloot om BROW van ORPHICA een kans te geven. En het was een voltreffer. Na een paar weken groeiden mijn wenkbrauwen terug. Ik heb een erg gevoelige huid maar gelukkig werkt de conditioner bijzonder zacht. BROW zorgt voor resultaten: kwaliteit en doeltreffenheid voor aantrekkelijke prijs."

Kamila, 28 jaar

Unieke bestanddelen

ORPHICA

BROW is een innovatief en doeltreffend wenkbrauwserum. Het verbetert de conditie en het uitzicht van de wenkbrauwen. Met BROW worden je wenkbrauwen voller, steviger en donkerder. Wat zijn de kenmerken van BROW? Hoge kwaliteit, doeltreffendheid en gebruiksveiligheid. Met deze conditioner zullen jouw dromen over stevige, volle en natuurlijke wenkbrauwen uitkomen!

BROW bevat uitsluitend hoogwaardige bestanddelen en actieve peptiden die de haargroei verbeteren, versterken en stimuleren. BROW bevat ook ginseng extract, ook wel de levenswortel en de bron van de eeuwige jeugd genoemd, omdat hij de bloeddoorstroming in de huid verbetert en de matrix van het haar verstevigt. De conditioner BROW is gegarandeerd doeltreffend en gebruiksveilig. Het product is dermatologisch en oogheelkundig getest. De bestanddelen van BROW zijn zorgvuldig geselecteerd zodat jij je wenkbrauwen verzorgen en zich buitengewoon voelen kunt.

  • Gratis verzending

Hoe te gebruiken?

01.

Voordat je BROW gebruik, verzeker jij of je make-up verwijderd is en dat je wenkbrauwen droog en schoon zijn.

02.

Gebruik BROW één keer per dag, vóór het slapengaan. Breng het product aan van binnen naar buiten met behulp van het kwastje.

03.

Geniet van de resultaten: natuurlijk vollere en mooiere wenkbrauwen!

01.

Wie mag BROW gebruiken?

Het BROW wenkbrauwserum is vooral bestemd voor vrouwen met dunne, zwakke en lichte wenkbrauwen. Het serum verbetert het algehele uiterlijk van de wenkbrauwen door ervoor te zorgen dat ze er voller en beter verzorgd gaan uitzien. Het kan ook door mannen worden gebruik. Echter, als je jonger bent dan 18 jaar, zwanger bent, borstvoeding geeft of chemotherapie krijgt toegediend, dan raden wij het gebruik van BROW af.

02.

Wanneer zal ik de eerste resultaten zien?

Positieve veranderingen zijn al na 4 weken van het gebruik van BROW zichtbaar. Je wenkbrouwen zullen dichter, sterker en een beetje donkerder worden. Houd er echter rekening mee dat de beste resultaten alleen mogelijk zijn als je BROW regelmatig gebruikt gedurende 8 tot 12 weken.

03.

Hoe lang moet ik BROW gebruiken?

Voor de beste resultaten moet je BROW gebruiken gedurende een periode van 8 tot 12 weken. Om de behaalde resultaten aan te houden kun je het serum na de behandeling best nog een paar keer per week gebruiken.

04.

Hoe lang is BROW houdbaar?

Het product BROW is houdbaar gedurende 6 maanden na de opening.

05.

Mag ik BROW ook gebruiken als ik een henna kleuring op heb?

BROW is een veilige, verzorgende wenkbrauwbehandeling. Er zijn geen tegenindicaties tegen het gebruik van BROW op vooraf gekleurde wenkbrauwen. Echter raden wij geen gebruik af onmiddellijk vóór of na een hennakleuring.

06.

Wat maakt BROW bijzonder in vergelijking met andere verkrijgbare wenkbrauwserums?

Ons product is niet alleen succesvol en doeltreffend maar ook gunstig geprijsd. Het beste argument is de wereldwijde populariteit en de zeer positieve feedback van onze tevreden klanten. Wij hebben vele tevreden klanten!

07.

Hoe is BROW te gebruiken?

Gebruik BROW één keer per dag na het verwijderen van je make-up. Aanbrengen op schone en droge wenkbrauwen. Een veegje met de meegeleverde kwast is voldoende om het serum een uitwerking heeft.

08.

Kan ik het groei- en regenratieproces versnellen door BROW vaker te gebruiken dan één keer per dag?

BROW is een baanbrekende, zorgvuldig ontwikkelde formule. Er is toereikend om het product één keer per dag aan te brengen. Het verhogen van de hoeveelheid aangebracht product of de aanbrengfrequentie zal het regeneratie- en groeiproces niet versnellen.

09.

Hoe lang gaat een flesje BROW mee?

De behandeling met BROW duurt minimaal 8 tot 12 weken. Eén flesje volstaat voor goede resultaten.

10.

Zijn er tegenindicaties bij het gebruik van BROW?

BROW is een dermatologisch getest serum, maar als je jonger bent dan 18 jaar, zwanger bent, borstvoeding geeft of chemotherapie krijgt toegediend, dan raden wij het gebruik van BROW af.

11.

Wat zijn de bestanddelen van BROW?

BROW bestanddelen zijn:Aqua, Propanediol, Glycerine, Panthenol, Acrylaten / C10-30 Alkylacrylaat Crosspolymer, Biotinoyl Tripeptide-1, Panax Ginseng Root Extract, Dechloor Dihydroxy Difluor Ethylcloprostenolamide, Urtica Dioica (Nettle) Extract, Niacinamide, oplosbaar Collageen, EDTA, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol , Propyleenglycol, Natriumhydroxide.

12.

Is BROW getest op dieren?

Nee, ORPHICA producten worden niet getest op dieren.

13.

Hoe lang moet ik wachten op mijn pakje?

BROW wordt gewoonlijk binnen 2 werkdagen verzonden via een koeriersbedrijf. Om tegemoet te komen aan de verwachtingen van onze klanten zijn onze leveringen gratis.

14.

Zijn er ook buitenlandse leveringen van BROW mogelijk?

Natuurlijk. Door veranderende trends en behoeften van onze klanten in de gaten te houden, voeren wij bestellingen van over de hele wereld uit. In zo'n geval wordt de levertijd van het pakket echter verlengt. Verzendkosten bedragen 20 EUR