Oogpotlood

  • Gratis verzending

DUIZENDEN KLANTEN WERELDWIJD HEBBEN WAARDERING #ARROW

voor geweldige resultaten
ARROW – oogpotlood


ARROW Eye Pencil is een zachte oogpotlood waarmee je heel eenvoudig je natuurlijke schoonheid kunt laten zien, wiens duurzaamheid geeft je de hele dag perfect uitzien. Het oogpotlood is verkrijgbaar in 3 kleuren: zwart, nude, mint.

De potloodformule is verrijkt met hoogwaardige natuurlijke extracten die zorgdragen voor de gevoelige huid om de ogen heen. Het kwastje stelt je in staat om een vervaagde blik te creëren, precies zoals je zelf wilt.

  • Gratis verzending

VERZORGING VAN DE OOGHUID

  • Intense kleur
  • Laat geen ongewenste vlekken achter
ARROW Oogpotlood
Zachte consistentie
Speciaal kwastje voor een vervaagde lijn

ARROW stelt je in staat om je make-up aan te passen aan je eigen behoeften en verwachtingen. Door de ideaal gecombineerde bestanddelen en de zachte consistentie van het potlood kunt je heel eenvoudig je natuurlijke schoonheid laten zien of een meer specifieke blik creëren. Maak gebruik van het oogpotlood op je bovenste of onderste ooglid of op de waterlijn van je oog. Met het speciale kwastje kun je een vervaagde lijn creëren voor een zwoel smokey eyes-effect.

  • Gratis verzending

Unieke bestanddelen

ARROW Oogpotlood

Zoals al onze formules bevat de formule bij ARROW oogpotlood uitsluitend natuurlijke bestanddelen die de vrouwelijke schoonheid in de verf zetten. Goudsbloemextract heeft regeneratieve eigenschappen en voorkomt huidirritaties.

Vlas extract beschermt en hydrateert de huid. Kalmoes extract heeft genezende eigenschappen en verhoogt de elasticiteit van de huid. De unieke formule van dit oogpotlood verzorgt de huid om de ogen heen en verstevigt de wimpers, zodat deze glanzender worden.

De bestanddelen worden gecombineerd in ideale verhoudingen om te zorgen voor een zachte potloodconsistentie. Als je gevoelige ogen hebt, kun je ARROW alsnog gebruiken en genieten van die glamoureuze blik!

  • Gratis verzending

Hoe te gebruiken?


BROW gebruik van wenkbrauwserum - Stap 1
BROW gebruik van wenkbrauwserum - Stap 3
BROW gebruik van wenkbrauwserum - Stap 3


Begin met het trekken van een lijn vanuit je binnenooghoek. Trek de lijn door langs je bovenste wimperslijn naar je buitenooghoek. Je kunt ook gebruikmaken van het potlood langs de waterlijn. Maak gebruik van het meegeleverde kwastje voor een vervaagde lijn een een smokey eye-effect. Pas je blik aan door te kiezen voor dikke of fijne lijnen.

01.

Hoe is ARROW oogpotlood te gebruiken?

ARROW is erg gebruiksvriendelijk en je kunt er een lijn naar keuze mee trekken. Het kan worden gebruikt op het bovenste en het onderste ooglid of op de waterlijn van je oog. ARROW oogpotlood is perfect voor iedere soort make-up. De formule van dit ideale oogpotlood is uitsluitend gebaseerd op hoogwaardige bestanddelen die zorgdragen voor de gevoelige huid om de ogen heen. ARROW wordt aangeboden met een speciaal kwastje voor een vervaagde lijn. Dat "smokey eyes" effect wordt eenvoudiger dan ooit tevoren!

02.

Waarvoor dient het bijgevoegde kwastje?

Het kwastje dit bij ARROW bijgevoegd is kunt je de lijnen te vervagen voor een "smokey eyes" effect. Om het kwastje schoon en bacterijvrij te houden kun je het wassen met lauw water met zeep.

03.

Wat zijn de bestanddelen van ARROW oogpotlood?

ARROW oogpotlood bestaat uit: Ricinus Communis Seed Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Copernicia Cerifera Cera, Candelilla Cera, Caprylic/Capric Triglyceride, Cera Alba, Hydrogenated Palm Kernel Glycerides (en) Hydrogenated Palm Glycerides, Isopropyl Myristate, Paraffinum Liquidum, Ceresin, Mica, Talc, PVP/ Hexadecene Copolymer, Calendula Officinalis Flower Extract, Equisetum Arvense Extract, Acorus Calamus Rhizome Extract, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Linum Usitatissinum Seed Extract, Tocopheryl Acetate, Propylparaben, BHT, CI 77499.

04.

Kan het oogpotlood een gevoelige huid irriteren?

Nee. De innovatieve formule en de hoogwaardige bestanddelen dragen zorg voor de gevoelige huid om de ogen heen en zijn volstrekt veilig. Het oogpotlood veroorzaakt geen huidirritaties of allergieën.

05.

Wat maakt ARROW oogpotlood bijzonder?

De zachte oogpotloodformule, zijn langdurige resultaat en de zorgvuldig geselecteerde bestanddelen zorgen ervoor dat ARROW anders is dan andere oogpotloden. Met ARROW kun je je oogmake-up aanpassen zoals je zelf wilt, van een smokey eye-effect tot fijne, subtiele lijnen. Je make-up zal de hele dag mooi blijven, zodat je geen tijd verliest met extra aanpassingen. ARROW is uitsluitend gebaseerd op hoogwaardige bestanddelen die zorgdragen voor de gevoelige huid om de ogen heen. Houd er rekening mee dat ORPHICA een internationaal merk is en dat klanttevredenheid ons nauw aan het hart ligt. Onze passie is het creëren van hoogwaardige cosmetica.

06.

In welke kleuren is ARROW oogpotloot verkrijgbaar?

ARROW is verkrijgbaar in zwart,bruin, nude, mint en grafiet

07.

Hoe lang blijft deze ARROW oogpotlood op?

ARROW oogppotlood zorgt voor een langdurig effect – de make-up blijft de hele dag op.

08.

Welk resultaat kan ik verwachten met ARROW oogpotlood?

Met ARROW kun je het resultaat bereiken aan welk je lust hebt. Voor "smokey eyes" effect kun je met het meeleverde kwastje een vervaagde lijn creëren. Voor fijne, subtiele lijnen kun je ook gebruikmaken van het potlood. Je make-up is afhankelijk van uw voorkeuren!

09.

Welke consistentie heeft ARROW oogpotlood?

ARROW is een zacht oogpotlood en is daarom ideaal voor een "smokey eyes" effect of zachte, subtiele lijnen. De zachte textuur werkt niet irriterend op de gevoelige huid om de ogen heen.

10.

Hoe lang moet ik wachten op mijn pakje?

Wij versturen onze producten gewoonlijk binnen 2 werkdagen. Om tegemoet te komen aan de verwachtingen van onze klanten is de levering gratis.

11.

Zijn buitenlandse verzendingen ook mogelijk?

Natuurlijk. Door veranderende trends en behoeften van onze klanten in de gaten te houden, voeren wij bestellingen van over de hele wereld uit. In zo'n geval wordt de levertijd van het pakket echter verlengt. Verzendkosten bedragen 20 EUR