736 800

Handpeeling

 • Gratis verzending
 • 90 dagen voor teruggave

DUIZENDEN KLANTEN WERELDWIJD HEBBEN WAARDERING #Touch

voor geweldige resultaten
HANDPEELING TOUCH – 100 ML


De handenhuid is vaak zeer gevoelig en raakt snel geïrriteerd. Ruwe, strakke en rode handen met verkleuringen zien er niet esthetisch uit. Om dit te voorkomen, heeft ORPHICA de TOUCH lijn ontwikkeld: een herstellende en verzorgende behandeling voor de handen.

Dagelijkse toepassing van de TOUCH handpeeling met de Oil & Vitamin Therapy formule bevochtigt de handenhuid intensief maakt hem zacht. Na het aanbrengen ontstaat er een onzichtbare beschermende laag die het water verbindt. Deze peeling bevat een natuurlijke schuurstof van de veenbeszaad die de dode opperhuid helpt te verwijderen en te voeden, maakt de droge en geïrriteerde huid elastischer en gladder. De TOUCH peeling maakt de rimpels glad en versnelt de herstelling van de opperhuid zodat het niet uitgedroogt. Het product is dermatologisch getest.

Voor een complexe verzorging gebruik direct na de TOUCH handpeeling de handcrème van dezelfde lijn als aanvulling op de herstellende en verzorgende behandeling van je handen.

 • Gratis verzending
 • 90 dagen voor teruggave

GOED BEVOCHTIGDE, ZACHTE EN GLADDE HANDENHUID

De voordelen van de TOUCH handpeeling worden gewardeerd door klanten die aan het onderzoek van het product hebben deelgenomen.


90%

bevestigt dat bij regelmatig gebruik van de handpeeling de huid op de juiste manier schilfert en makkelijk kan worden afgewassen

90%

heeft vastgesteld dat de handenhuid zacht en verzorgd is

90%

personen heeft gemerkt dat de huid goed verzorgd is

85%

heeft gemerkt dat de handen gladder zijn

Ben je op zoek naar een ideale oplossing voor je beschadigde en ruwe handen? Probeer eens dit product dat de huid zacht maakt waardoor je handen glad, verzorgd en mooi worden. Gebruik dagelijks de TOUCH handpeeling met de Oil & Vitamin Therapy formule. Het product is aan rigoureuze onderzoeken onderworpen die hebben uitgewezen dat zijn actieve stoffen de dode huid verwijderen, de handenhuid voeden en de geïrriteerde, droge en strakke huid elastischer maken.

 • Gratis verzending
 • 90 dagen voor teruggave

LEES ONZE KLANTBEOORDELINGEN

Ze hebben de gewenste resultaten bereikt en voor hun huid op een complexe manier dankzij de TOUCH peeling gezorgd!


Voor Na Ik heb een zeer gevoelige handenhuid wat een groot probleem is. Helaas heeft tot nu toe geen enkel schoonheidsproduct aan mijn verwachtingen voldaan, maar toen ik eenmaal de TOUCH lijn had uitgeprobeerd, wist ik meteen dat deze producten ideaal zijn voor mij. In de zomer had ik vaak last van rode handen en in de winter waren ze door de vorst gebarsten. Toen ik voor de eerste keer de TOUCH handpeeling had geprobeerd, was ik echt verbaasd dat na één behandeling de handen zo glad, zacht en verzorgd konden zijn. Deze peeling staat op mijn wasbak en zorgt al lang voor mijn handen.

ANNA, 30 JAAR

Voor Na Ik hou ervan als mijn handen glad, zacht en verzorgd zijn. Tot nu toe hebben alleen sommige schoonheidsproducten aan mijn eisen voldaan en toch was ik elke keer niet 100% tevreden. Ik waardeer  merkproducten met de hoogste kwaliteit, daarom heb ik besloten om schoonheidsproducten van ORPHICA TOUCH lijn uit te proberen. De handpeeling is mijn favoriete schoonheidsproduct en ik kan me de handverzorging zonder dit product niet meer voorstellen. Ik hou van deze kleine korreltjes die de dode opperhuid op een ideale manier schuren en daarna de handen zacht, mooi geurend en verzorgd achterlaten.

IWONA, 29 JAAR

Voor Na Ik ben allergisch en heb moeite om de juiste verzorgingsproducten te kiezen die  mijn huid niet irriteren. Tot nu toe kon ik alleen apotheek glycerine gebruiken. Gelukkig heb ik de schoonheidsproducten van de TOUCH lijn gevonden. Ik gebruik de handpeeling heel vaak. De dode opperhuid en onvolmaaktheden verdwijnen. De handen zijn glad en ruiken heel lang heel mooi. Het is ook zeer belangrijk dat de TOUCH peeling door dermatologen is onderzocht en geen irritaties of allergieën veroorzaakt. De zachte samenstelling sluit allergie gewoon uit.

ANETA, 29 JAAR

 • Gratis verzending
 • 90 dagen voor teruggave

Unieke bestanddelen

 • Gratis verzending
 • 90 dagen voor teruggave

De handpeeling TOUCH met de formule Oil & Vitamin Therapy vormt een ideale oplossing voor de droge en beschadigde handen die een complexe verzorging en diepe voeding nodig hebben. De hoge kwaliteit, veiligheid en doelmatigheid vormen een garantie van tevredenheid van onze klanten die over de werking van dit product hebben zich overtuigd.

In de samenstelling van deze peeling zijn er natuurlijke ingrediënten en extracten die voor de conditie van de huid zorgen. Lanoline bevochtigt en verzacht huid. Sheaboter vormt een occlusie laag die het overmatig verdampen van water voorkomt waardoor de handen in betere conditie en glad zijn. Zoete amandelolie verzacht de opperhuid en versterkt de lippiden barrière, bevat oleïnezuur, linoleenzuur en vitamines A, B1, B2, B6, D en E. Avocadoboter vormt een bron van onverzadigde vetzuren, vitamine A, B, D, E en kalium. Panthenol heeft een anti-ontstekende werking en versnelt het herstelproces van de opperhuid. Vitamine E werkt anti-oxiderend, beschermt tegen de UV-straling en ondersteunt het vormen van collageen. Alantoine werkt kalmerend en verzachtend op de huid. De handen worden daardoor gladder, meer elastisch, zacht en bevochtigd. Hyaluronan maakt een film op de handen die de water verbindt. Glicerine zorgt voor meer elastische en strakke huid en daarnaast vermindert de rimpels.

 • Gratis verzending
 • 90 dagen voor teruggave

Hoe te gebruiken?

01.

Voordat Jij de handpeeling van de TOUCH lijn gaat gebruiken, was de handen en laat ze een beetje vochtig zijn.

02.

Breng de peeling op de handen aan en masseer met ronde bewegingen door 1-2 minuten in.

03.

Vervolgens spoel overvloedig met water.

01.

HOE WERKT DE HANDPEELING VAN DE TOUCH LIJN?

De natuurlijke ingrediënten van de handpeeling van de TOUCH lijn helpen om de dode opperhuidcellen te verwijderen, voeden en versoepelen droge en geïrriteerde huid zodat ze glad aanvoelt. Het product maakt de rimpels glad en daarnaast versnelt de herstelling van de opperhuid zodat het niet uitgedroogd raakt. Dagelijks gebruik van de TOUCH handpeeling zorgt voor zachte en verzorgde handen.

02.

HOE DE HANDPEELING VAN DE TOUCH LIJN TE GEBRUIKEN?

Breng gewoon de peeling op de gewassen en licht vochtige handen aan en verspreid het product met ronde bewegingen door 1-2 minuten en vervolgens spoel overvloedig met water. Gebruik het product op dagelijks. Om een complexe behandeling te garanderen, gebruik direct na de handpeeling TOUCH de crème van dezelfde lijn. 

03.

VOOR WIE IS DE HANDPEELING VAN DE TOUCH LIJN BESTEMD?

De handpeeling van de TOUCH lijn is bestemd voor personen welke over het eruitzien van hun handen willen zorgen. Indien wil Jij een gladde, gevoede en verzorgde handenhuid hebben, vormt de handenpeeling van de merk ORPHICA een ideale oplossing voor Jij. Om een complexe verzorging aan je handenhuid te garanderen, gebruik ook overige cosmetica van de TOUCH lijn.

04.

WAAROM IS DE HANDPEELING VAN DE TOUCH LIJN ZO UNIEK?

De handpeeling van de TOUCH lijn is zo’n uniek product voor dagelijks gebruik dankzij de formule Oil & Vitamin Therapy die de handenhuid intensief bevochtigd en verzacht en op de oppervlakte ervan ontstaat er een onzichtbare beschermende laag die het water verbindt.

05.

WAT IS DE HOUDBAARHEIDSDATUM VAN DE HANDPEELING VAN DE TOUCH LIJN?

De houdbaarheidsdatum van het product bedraagt 3 maanden vanaf de opening van de verpakking.

06.

IS DE HANDPEELING VAN DE TOUCH LIJN EEN VEILIG PRODUCT?

Ja, het product is volledig veilig. De handpeeling van de TOUCH lijn werd aan rigoureuze dermatologische en allergologische onderzoeken onderworpen die hebben bevestigd dat zijn natuurlijke ingrediënten de dode opperhuidcellen helpen te verwijderen, voeden en versoepelen droge en geïrriteerde huid zodat ze glad aanvoelt. Het product maakt de handrimpels glad en daarnaast versnelt de herstelling van de opperhuid zodat het niet uitgedroogd raakt en daarom kun Jij dit product zonder enige zorgen gebruiken.

07.

WAT IS DE SAMENSTELLING VAN DE HANDPEELING VAN DE TOUCH LIJN?

De samenstelling van de handpeeling van de TOUCH lijn bestaat uit: Aqua, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alkohol, C10-30 Cholesterol/Lanosterol Esters, Octyldodecanol, Propanediol, Butyrospermum Parkii Butter Extract, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Persea Gratissima Fruit Butter, Stearic Acid, Vaccinium Macrocarpon Seed Powder, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Hydrolyzed Caesalpinia Spinosa Gum, Caesalpinia Spinosa Gum, Allantoin, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Parfum.

08.

HOE DIENT DE HANDPEELING VAN DE TOUCH LIJN BEWAARD TE WORDEN?

Bewaar het product in de kamertemperatuur, het beste tussen 8ᵒC en 25ᵒC in een dicht gesloten verpakking. Vermijd blootstelling aan direct zonlicht. Bescherm tegen kinderen.

09.

KAN HET PRODUCT NAAR HET BUITENLAND WORDEN VERZONDEN?

Natuurlijk. Wij volgen de veranderende trends en behoeften van onze klanten dus onze bestellingen worden op de gehele wereld uitgevoerd. In zulk geval alleen de tijd van het leveren van de verzending wordt langer. Verzendkosten bedragen 20 EUR.

10.

HOE LANG GA IK OP DE VERZENDING WACHTEN?

Het product verzenden wij binnen 2 werkdagen.