736 800

Set van anti-ageing maskers

 • Gratis verzending
 • 90 dagen voor teruggave

DUIZENDEN KLANTEN WERELDWIJD HEBBEN WAARDERING #Timeless

voor geweldige resultaten
TIMELESS ANTI-AGEING MASKERS– 4 STUKKEN


Wil je je gezichtshuid bevochtigen en gladder maken en het ontstaan van rimpels remmen? Herstel je huid met behulp van een voedende behandeling. Gebruik regelmatig maskers met de juiste actieve ingrediënten die diep in je huid indringen. Kies het ORPHICA merk en de innovatieve TIMELESS lijn waarvan de cosmetica aan de wensen van vrouwen van elke leeftijd tegemoetkomen. TIMELESS anti-verouderings maskers met Deep-Restore Complex™ formule bevochtigen intenstief en voeden de gezichtshuid. De actieve ingrediënten verbeteren de soepelheid en elasticiteit waardoor de huid sneller herstelt, remmen de ontledingsreactie van collageen en elastine alsook het verouderingsproces van de huid. De maskers stimuleren de microbloeding en maken de huid fris en glad. Het product is dermatologisch onderzocht. Kies voor een complexe verzorging! Een doosje bevat 4 TIMELESS maskers die goed zijn voor een behandeling van 1 maand.

 • Gratis verzending
 • 90 dagen voor teruggave


95%

bevestigt dat na regelmatig gebruik van maskers, de huid meer gespannen is

95%

voelde dat de gezichtsmaskers laat de huid elastisch en fris

90%

geeft toe dat na de behandeling de huid meer gehydrateerd en gevoed wordt

85%

merkten na de behandeling een opgefriste en jongere uiterlijk

Indien je huid een intensieve bevochtiging nodig heeft om op een complexe manier de dagelijkse verzorging aan te vullen, is de behandeling met de anti-verouderings maskers van de TIMELESS lijn iets voor jou. De unieke formule van Deep-Restore Complex™ is ontstaan voor  vrouwen die over de verbetering van de soepelheid en elasticiteit van de huid alsook de verbetering van huidherstel en microbloeding dromen. Het product is aan rigorieuze onderzoeken onderworpen die hebben uitgewezen dat de actieve ingrediënten het verouderingsproces van de huid vertragen waardoor de huid langer fris en glad blijft. Een verpakking met 4 maskers vormt de beste behandeling voor je gevoelige huid.

 • Gratis verzending
 • 90 dagen voor teruggave

LEES ONZE KLANTBEOORDELINGEN


Na Eerste rimpels heb ik al enkele jaren geleden opgemerkt. Met elk jaar wordt mijn gezichtshuid steeds droger en verliest zijn soepelheid. Ik heb verschillende bevochtigende cosmetica toegepast maar heb geen aanzienlijke verbetering gezien. Alle producten waren vettig en verstopten mijn huidporiën. Pas de TIMELESS lijn heeft aan mijn verwachtingen voldaan. Sinds ik de anti-verouderings maskers van ORPHICA gebruik, merk ik dat de rimpels minder zichtbaar zijn en mijn huid strakker en gladder is en er gezonder uitziet.

PATRICIA, 35 JAAR

Na Ik hou van de TIMELESS anti-verouderings maskers. Eens per week reserveer ik 20 minuten voor mijn huidverzorging. Ik breng het masker aan, zet ontspannende muziek aan en ik rust gewoon even uit na een zware werkweek. De effecten van deze behandeling zijn uitstekend! Ik heb een gladde, bevochtigde huid die er uitgerust uitziet en daarnaast heb ik het gevoel dat ik er alles doe om de veroudering te vertragen. De toepassing van deze maskers zit nu gewoon in mijn bloed. Ik kan me een week zonder deze momenten voor mijzelf niet meer voorstellen en daarnaast zie ik er gewoon jonger uit.

ANNE, 45 JAAR

Na De anti-verouderings TIMELESS cosmetica zijn mijn lievelingsproducten en ik gebruik ze regelmatig. Ik voel dat net na het aanbrengen de huid strakker, soepeler en frisser is.  Ik gebruik regelmatig de voedende en anti-verouderings maskers van TIMELESS. De conditie van de huid is beter, de rimpels zijn gladder en mijn gezicht oogt enkele jaren jonger. Ik ben zeer tevreden dat ik me heb laten overtuigen om deze maskers uit te proberen. Het is voor mij een complexe verzorging.

FAMKE, 45 JAAR

 • Gratis verzending
 • 90 dagen voor teruggave

Unieke bestanddelen

 • Gratis verzending
 • 90 dagen voor teruggave

De inhoud van de maskers bestaat uit natuurlijke ingredienten en extracten die de huid herstellen en bevochtigen waardoor deze meer soepel blijf. Vitamine A versnelt de verdelling van de cellen en vermindert de rimpels die ontstaat door de schadelijke werking van zonlicht. Lis extract remt de werking van enzymen die voor de ontledingsreactie van collageen- en ellastinecellen verantwoordelijk zin. Ginko extract helpt om de verouderingsverschijnselen van de huid te bestrijden. Kudzu wortel extract heeft een anti-oxiderende werking, bevat een groete hoeveelheid van isoflavonen die de soepelheid en elasticiteit van de huid verbeteren. Algen vormen een brom van vitamines en mineralen en werken als een reinigende detox. Aloe-vlees wekt de fibroblasten van de huid voor de productie van collageen en ellastine op. Salie extract helpt om de juiste helpt om de juiste productie van talg te herstellen en vermindert de zichtbaarheid van de porien dankzij de anti-bacteriele, ontsmettende en anti-ontstekkende werking. Kaviaar extract stimuleert de microbloeding van de huid en synthese van collageen en daarnaast vormt een rijke bron van hoge kwaliteit eiwit, lipieden en vitamines. Extract van de schors van schietwilg toniseert, voedt en kalmeert de huid.

 • Gratis verzending
 • 90 dagen voor teruggave

Hoe te gebruiken?

01.

Voordat de masker toe te passen, verzeker Je zich dat Je huid goed gereinigd is.

02.

Breng de masker zachtjes aan en laat deze door ong. 20-30 min. inweken.

03.

Na het wegbrengen van de masker maseer de gelachtige restanten ervan in de huid. Het liefst pas de masker op de nacht, een keer per week toe.

01.

HOE WERKT DE ANTI-AGEING MASKER VAN DE TIMELESS LIJN?

De actieve ingredienten van de anti-ageing TIMELESS masker verbeteren de soepelheid en elasticiteit van de huid waardoor de huid sneller herstelt, de ontledingsreactie van collageen en elastine en het proces van het ouder worden van de huid worden geremd.

02.

HOE DE ANTI-AGEING MASKER VAN DE TIMELESS LIJN TE GEBRUIKEN?

Breng de masker op de gereinigde en gedroogde huid aan en vervolgens laat deze door ong. 20-30 min. inwerken. Een speciale folie kan in de applicatie behulpzaam zijn. Na het wegbrengen van de masker maseer de gelachtige restanten ervan in de huid. Het liefst pas de masker op de nacht, een keer per week toe.

03.

VOOR WIE IS DE ANTI-AGEING MASKER VAN DE TIMELESS LIJN BESTEMD?

Anti-ageing masker van de TIMELESS lijn is bestemd voor de vrouwen met elke soort huid welke voor een jonge, verse eruitzien willen zorgen en de eerste verschijnselen van het ouder worden willen stoppen.

04.

WAAROM ID DE ANTI-AGEING MASKER VAN DE TIMELESS LIJN ZO UNIEK?

De anti-ageing masker van de TIMELESS lijn is een uniek product omdat het bevat een unieke Deep-Restore Complex™ formule die de bevochtigen intenstief en voeden de gezichtshuid. De actieve ingredienten verbeteren de soepelheid en elasticiteit waardoor de huid sneller herstelt, de ontledingsreactie van de collageen en elastine alsook het proces van het ouder worden van de huid remt.

05.

WAT IS DE HOUDBAARHEIDSDATUM VAN DE ANTI-AGEING MASKER VAN DE TIMELESS LIJN?

De anti-ageing TIMELESS masker is bedoeld voor een eenmalig gebruik. In een doosje zitten er 4 TIMELESS maskers die voor een maandelijkse behandeling voldoende zijn.

06.

IS DE ANTI-AGEING MASKER VAN DE TIMELESS LIJN EEN VEILIG PRODUCT?

Ja, het product is volledig veilig. De anti-ageing masker van de TIMELESS lijn werd aan rigorieuze dermatologische onderzoeken onderworpen die hebben bevestigd dat het geen irritaties opwekt en de erin opgenomen actieve stoffen de microbloeding stimuleren waardoor de huid vers en glad wordt. Je kunt het zonder zorgen gebruiken.

07.

WAT IS DE INHOUD VAN DE ANTI-AGEING MASKER VAN DE TIMELESS LIJN?

De anti-ageing masker van de TIMELESS lijn bestaat uit: Aqua, Propylene Glycol, Butylene Glycol, Zinc Sulfate, Retinyl Palmitate, Iris Florentina Root Extract, Gingko Biloba Leaf Extract, Trehalose, Pueraria Lobata Root Extract, Chlorella Vulgaris Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Menthyl Lactate, Hydroxyethylcellulose, Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate, Salva Officinalis (Sage) Leaf Extract, Caviar Extract, Triethanolamine, Pentasodium Pentetate, Phytic Acid, Silver Oxide, Potassium Sorbate, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Glyceryl Caprylate, Dipropylene Glycol, Disodium EDTA, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Propanediol.  

08.

HOE MOET DE ANTI-AGEING MASKER VAN DE TIMELESS LIJN WORDEN BEWAARD?

Het product dient in de kamertemperatuur worden bewaard, het liefdt tussen 8 ᵒC en 25 ᵒC in een dichtgesloten verpakking. Vermijd het blootstellen aan direct zonlicht. Bescherm tegen kinderen.

09.

KAN HET PRODUCT NAAR HET BUITENLAND WORDEN VERZONDEN?

Natuurlijk. Door veranderende trends en behoeften van onze klanten in de gaten te houden, voeren wij bestellingen van over de hele wereld uit. In zo'n geval wordt de levertijd van het pakket echter verlengt. Verzendkosten bedragen 20 EUR

10.

HOE LANG GA IK OP DE VERZENDING WACHTEN?

De producten verzenden wij binnen 2 werkdagen.